Nieuw

Balansboard Skateboard

Klantrecensies:

158,00
GRATIS EN SNELLE LEVERING

Klantwaarderingen voor Balansboard Skateboard

Aantal waarderingen: 7
Gemiddelde waardering: 4,7
Alle waarderingen lezen
kiva yllätys
van op 07-04-2021
Luulin ostaneeni suht tylsä balance board, kävi ilmi että olin väärässä. Sen alla on semi litteä kupla joka on päällystetty harmaalla kankaalla (ystävällinen lattialle kotioloissa). Se levy nousee noin pari senttiä lattiasta eli ei oo mielestäni mitään pelätettävä kun keskittyy työhönsä. Tosi hienot jumppaohjeita tuli mukana mitä voi tehdä työpöydän ääressä. Mielestäni ihan sen hinnan arvoinen
Ei löydy parempaa
van op 09-06-2020
Tämä oli kyllä nappiostos. Esim. puhelinpalaverien aikaan tällä seisominen on paljon terveellisempää, kuin lattialla. Tässä ei asento passivoidu ja päällinen tuntuu paljaaseenkin jalkaan hyvältä. Vesivaaka päällä on kiva lisä.
Aktivoi ja auttaa
van op 11-05-2020
Aivan mahtava, täysin deal-breaker seisomatyötä suosiessa. Estää vahvalle lonkalle tai pöytää vasten nojailua ja lihasmuistin oppiessa mukaan, kaiken maailman zubmamambaa saa tehtyä ilman että edes ajattelee.

Alle binnenkomende waarderingen worden geplaatst door echte bezoekers van de winkel / klanten van de webshop en de inhoud ervan wordt door middel van een visuele inspectie gecontroleerd door de exploitant.

Alle waarderingen lezen
Productvariaties
Grafiet grijs / zwarte rand
Väri: Grafiet grijs / zwarte rand
€ 158,00

Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader ook door deze categorieën: WEBSHOP, Startpagina