Évaluations client de Planche d'équilibre

Planche d'équilibre
158,00
LIVRAISON GATUITE ET RAPIDE

La planche d'équilibre Humantool est un moyen efficace de maintenir un mouvement sain en station debout. Commandez ici!

Avis des clients:


Avez-vous déjà utilisé ce produit ?

Votre avis nous intéresse ! Partagez vos expériences avec d'autres clients et évaluez ce produit.
Nom
Publiquement visible
 
E-mail *
N'est pas publié

Points *
Attribuez des points.
 
Comment évaluer ce produit ? *
 
Votre expérience du produit
 
Votre évaluation est-elle détaillée ?

Informations importantes
Votre commentaire sera uniquement publié sur le site. Il nous aidera à améliorer la qualité des articles que nous proposons.
Vous ne devez pas abuser de la fonction d'évaluation pour publier des contenus commerciaux, politiques, pornographiques, indécents, criminels, diffamatoires ou illégaux. La copie d'opinions déjà publiée ailleurs est expressément interdite, et nous nous réservons le droit de ne pas publier certains commentaires. Vous bénéficiez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition au traitement des données vous concernant. Vous bénéficiez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition au traitement des données vous concernant. Veuillez noter nos informations sous Politique de confidentialité.
* Champs requis
Nombre d'évaluations: 7
Note moyenne: 4,7
kiva yllätys
à partir de etätyö2021ftw le 07/04/2021
Luulin ostaneeni suht tylsä balance board, kävi ilmi että olin väärässä. Sen alla on semi litteä kupla joka on päällystetty harmaalla kankaalla (ystävällinen lattialle kotioloissa). Se levy nousee noin pari senttiä lattiasta eli ei oo mielestäni mitään pelätettävä kun keskittyy työhönsä. Tosi hienot jumppaohjeita tuli mukana mitä voi tehdä työpöydän ääressä. Mielestäni ihan sen hinnan arvoinen
Ei löydy parempaa
à partir de Jaana le 09/06/2020
Tämä oli kyllä nappiostos. Esim. puhelinpalaverien aikaan tällä seisominen on paljon terveellisempää, kuin lattialla. Tässä ei asento passivoidu ja päällinen tuntuu paljaaseenkin jalkaan hyvältä. Vesivaaka päällä on kiva lisä.
Aktivoi ja auttaa
à partir de Samu le 11/05/2020
Aivan mahtava, täysin deal-breaker seisomatyötä suosiessa. Estää vahvalle lonkalle tai pöytää vasten nojailua ja lihasmuistin oppiessa mukaan, kaiken maailman zubmamambaa saa tehtyä ilman että edes ajattelee.
Erinomaiset käyttöominaisuudet
à partir de Päivi le 28/10/2019
Päivittäisessä käytössä, antaa ryhtiä ja jaksaa keskittyä pidempään yhteen aiheeseen.
Toimiii
à partir de Anonyme le 24/09/2018
Tämä on jees, kiva uus idea!
Loistava
à partir de Anonyme le 26/02/2018
Lauta auttoi huomaamaan kuinka väärässä asennossa on tullut aiemmin seisottua. Nyt jaksaa seistä työpäivän aikana paljon pidempiä pätkiä ja huomaa kuinka lihakset aktivoituu pelkästä seisomisesta. Tilasimme toimistolle ensin yhden kappaleen testattavaksi, ja sen jälkeen neljä lisää, on tykätty!
Erittäin hyödyllinen, hyvä tuote
à partir de Anonyme le 27/03/2017
Lauta ollut käytössä päivittäin muutaman tunnin. On keinuttu suuntaan jos toiseen, tehty jumppaohjeiden mukaan liikkeitä. On kyllä erittäin hyödyllinen, tulee liikuttua myös seisaalleen :). Ainut huono puoli laudan päällysmateriaalissa on, että siihen tarttuu kaikki roska, pöly, hiukset yms. eikä saa helposti pois.

Toutes les évaluations sont publiées par des visiteurs de la boutique / clients de la boutique Web et leur contenu est vérifié par l'opérateur qui réalise un simple contrôle visuel.