Punteggi dei clienti per Balance Board Skate Board

Balance Board Skate Board
158,00
SPEDIZIONE GRATUITA
Balance Board di Humantool è un metodo efficace che consente alle persone di mantenersi in sano movimento stando in piedi.

Recensioni dei clienti:


Hai già utilizzato questo prodotto?

La tua opinione è importante! Racconta agli altri clienti la tua esperienza con questo prodotto e assegnagli una valutazione.
Nome
Pubblicamente visibile
 
E-mail *
Non è pubblicato

Punteggi *
Assegna un punteggio.
 
Come valuti il prodotto? *
 
La tua esperienza con questo prodotto
 
Il tuo punteggio è circostanziato?

Informazioni importanti
La tua opinione sarà pubblicata soltanto qui e ci aiuterà a migliorare la qualità degli oggetti in vendita.
Non devi utilizzare la funzione Opinione per pubblicare contenuti commerciali, politici, pornografici, osceni, criminali, diffamatori o di natura illegale. Copiare opinioni già pubblicate altrove è proibito dalla legge. Ci riserviamo il diritto di non pubblicare opinioni. Hai diritto a visualizzare e correggere i dati raccolti su di te e a non consentirne l'elaborazione. Annotare le nostre informazioni in Informativa sulla privacy.
* Campi obbligatori
Numero di punteggi: 7
Punteggio medio: 4,7
kiva yllätys
da etätyö2021ftw il 07/04/2021
Luulin ostaneeni suht tylsä balance board, kävi ilmi että olin väärässä. Sen alla on semi litteä kupla joka on päällystetty harmaalla kankaalla (ystävällinen lattialle kotioloissa). Se levy nousee noin pari senttiä lattiasta eli ei oo mielestäni mitään pelätettävä kun keskittyy työhönsä. Tosi hienot jumppaohjeita tuli mukana mitä voi tehdä työpöydän ääressä. Mielestäni ihan sen hinnan arvoinen
Ei löydy parempaa
da Jaana il 09/06/2020
Tämä oli kyllä nappiostos. Esim. puhelinpalaverien aikaan tällä seisominen on paljon terveellisempää, kuin lattialla. Tässä ei asento passivoidu ja päällinen tuntuu paljaaseenkin jalkaan hyvältä. Vesivaaka päällä on kiva lisä.
Aktivoi ja auttaa
da Samu il 11/05/2020
Aivan mahtava, täysin deal-breaker seisomatyötä suosiessa. Estää vahvalle lonkalle tai pöytää vasten nojailua ja lihasmuistin oppiessa mukaan, kaiken maailman zubmamambaa saa tehtyä ilman että edes ajattelee.
Erinomaiset käyttöominaisuudet
da Päivi il 28/10/2019
Päivittäisessä käytössä, antaa ryhtiä ja jaksaa keskittyä pidempään yhteen aiheeseen.
Toimiii
da Anonimo il 24/09/2018
Tämä on jees, kiva uus idea!
Loistava
da Anonimo il 26/02/2018
Lauta auttoi huomaamaan kuinka väärässä asennossa on tullut aiemmin seisottua. Nyt jaksaa seistä työpäivän aikana paljon pidempiä pätkiä ja huomaa kuinka lihakset aktivoituu pelkästä seisomisesta. Tilasimme toimistolle ensin yhden kappaleen testattavaksi, ja sen jälkeen neljä lisää, on tykätty!
Erittäin hyödyllinen, hyvä tuote
da Anonimo il 27/03/2017
Lauta ollut käytössä päivittäin muutaman tunnin. On keinuttu suuntaan jos toiseen, tehty jumppaohjeiden mukaan liikkeitä. On kyllä erittäin hyödyllinen, tulee liikuttua myös seisaalleen :). Ainut huono puoli laudan päällysmateriaalissa on, että siihen tarttuu kaikki roska, pöly, hiukset yms. eikä saa helposti pois.

Tutte le valutazioni sono pubblicate da visitatori del negozio/clienti del webshop e verificate dall'operatore.