Leveransvillkor

Allmänna villkor

När du lämnar Humantool en beställning accepterar du följande villkor:

 

Göra ett inköp  

Humantool strävar efter att leverera den bästa varukvaliten. Vi försöker att endast presentera varor som är på lager eller kan skickas snabbt efter tillverkningen. Ändå kan det ibland förekomma att vissa artiklar inte är tillgängliga så att vi inte kan upprätthålla våra vanliga leveranstider. I sådana fall informerar vi dig genast. Du kan då välja att antingen 1) beställa en alternativ artikel, 2) få produkten levererad så snart den är tillgänglig, 3) annullera din beställning. Alla angivna priser skrivs i euro (€) och omfattar 24% moms.

 

Humantool förbehåller sig rätten att avböja beställningar efter eget tycke och beroende på giltigheten av ditt kredit- eller kontokort. Alla transaktioner sker via en säker webserver. Inom 24 timmar efter att du lämnar din beställning får du en motsvarande bekräftelse med beställningsnummer, våra kontaktuppgifter, en förteckning av de beställda varorna och alla kostnader via e-post.  

 

Betalningssätt

Följande betalningssätt finns tillgängliga:

• HUMANTOOL-faktura (Företagskunder inom EU-området utan moms med VAT-nummer) 

• CHECKOUT (betalning med kreditkort)

• KLARNA (betalning med kreditkort)

• PAYPAL (betalning med kreditkort via ditt PayPal-konto)

 

Fraktkostnad

Vi levererar världen över utan ytterligare påslag på fraktkostnaderna. Mata in din adress och aktualisera sidan för att se totalpriset inklusive fraktkostnader. Vid leveranser utanför EU innehåller våra priser varken skatt eller tull. Dessa betalas separat vid erhållandet av varorna.  

 

Reklamationer

Vi ger två års garanti på alla produkter för produktions- och materialfel. Om möjligt besvarar vi reklamationer inom tre arbetsdagar. Var god och skicka dessa via e-post till info@humantool.fi. Skulle det av någon anledning inte vara möjligt att åtgärda ditt problem omgående, så informerar vi dig om den förväntade bearbetningstiden och håller dig ajour under processen.   

 

Återsändningar

Vi vill att du är helt nöjd med din beställning. Returer är också gratis. I det här fallet, kontakta oss inte och vi kommer att ge instruktioner för returen. Skulle du av någon anledning inte tycka om de beställda produkterna kan du därför skicka dem tillbaka i originalskick inom 14 dagar från och med erhållandet och antingen byta ut dem eller få återbetalning av köpsumman. Du kan även, utan att ange skäl, annullera din beställning inom 14 arbetsdagar och ge tillbaka varorna till Humantool för att få tillbaka köpspriset. Återbetalningar sker inom 30 dagar från och med annulleringen. Dina lagliga rättigheter påverkas därigenom inte negativt.   

 

Skydd av personuppgifter

Humantool förpliktar sig till att skydda våra kunders uppgifter. Den motsvarande bestämmelsen hittar du under „dataskyddsdirektiv“.