Klantwaarderingen voor Balansboard Skateboard

Balansboard Skateboard
158,00
GRATIS EN SNELLE LEVERING

Balansboard is een effectieve manier om een ​​gezonde beweging en lichaamsbeweging te onderhouden terwijl u staat.

Klantrecensies:


Heeft u reeds ervaring met dit product?

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening! Vertel andere klanten over uw ervaring en waardeer dit product.
Naam
Openbaar zichtbaar
 
E-mail *
Is niet gepubliceerd

Punten *
Wijs punten toe.
 
Hoe waardeert u dit product? *
 
Uw ervaringen met dit product
 
Hoe gedetailleerd is uw waardering?

Belangrijke informatie
Uw recensie wordt alleen hier gepubliceerd. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van de aangeboden artikelen verbeteren.
U mag de recensiefunctie niet gebruiken om inhoud te publiceren die commercieel, politiek, pornografisch, obsceen, crimineel, smadelijk of anderszins illegaal is. Het kopiëren van opinies die reeds elders zijn gepubliceerd, is wettelijk verboden. Wij behouden het recht voor om recensies niet te publiceren. U hebt recht op inzage en verbetering van de gegevens die over u zijn verzameld en u mag bezwaar maken tegen de verwerking ervan. Bekijk onze informatie onder Privacybeleid.
* Verplichte velden
Aantal waarderingen: 7
Gemiddelde waardering: 4,7
kiva yllätys
van etätyö2021ftw op 07-04-2021
Luulin ostaneeni suht tylsä balance board, kävi ilmi että olin väärässä. Sen alla on semi litteä kupla joka on päällystetty harmaalla kankaalla (ystävällinen lattialle kotioloissa). Se levy nousee noin pari senttiä lattiasta eli ei oo mielestäni mitään pelätettävä kun keskittyy työhönsä. Tosi hienot jumppaohjeita tuli mukana mitä voi tehdä työpöydän ääressä. Mielestäni ihan sen hinnan arvoinen
Ei löydy parempaa
van Jaana op 09-06-2020
Tämä oli kyllä nappiostos. Esim. puhelinpalaverien aikaan tällä seisominen on paljon terveellisempää, kuin lattialla. Tässä ei asento passivoidu ja päällinen tuntuu paljaaseenkin jalkaan hyvältä. Vesivaaka päällä on kiva lisä.
Aktivoi ja auttaa
van Samu op 11-05-2020
Aivan mahtava, täysin deal-breaker seisomatyötä suosiessa. Estää vahvalle lonkalle tai pöytää vasten nojailua ja lihasmuistin oppiessa mukaan, kaiken maailman zubmamambaa saa tehtyä ilman että edes ajattelee.
Erinomaiset käyttöominaisuudet
van Päivi op 28-10-2019
Päivittäisessä käytössä, antaa ryhtiä ja jaksaa keskittyä pidempään yhteen aiheeseen.
Toimiii
van Anoniem op 24-09-2018
Tämä on jees, kiva uus idea!
Loistava
van Anoniem op 26-02-2018
Lauta auttoi huomaamaan kuinka väärässä asennossa on tullut aiemmin seisottua. Nyt jaksaa seistä työpäivän aikana paljon pidempiä pätkiä ja huomaa kuinka lihakset aktivoituu pelkästä seisomisesta. Tilasimme toimistolle ensin yhden kappaleen testattavaksi, ja sen jälkeen neljä lisää, on tykätty!
Erittäin hyödyllinen, hyvä tuote
van Anoniem op 27-03-2017
Lauta ollut käytössä päivittäin muutaman tunnin. On keinuttu suuntaan jos toiseen, tehty jumppaohjeiden mukaan liikkeitä. On kyllä erittäin hyödyllinen, tulee liikuttua myös seisaalleen :). Ainut huono puoli laudan päällysmateriaalissa on, että siihen tarttuu kaikki roska, pöly, hiukset yms. eikä saa helposti pois.

Alle binnenkomende waarderingen worden geplaatst door echte bezoekers van de winkel / klanten van de webshop en de inhoud ervan wordt door middel van een visuele inspectie gecontroleerd door de exploitant.