SADELSTOL - vad passar den?

Humantool produkter hjälper alla. När du vill bli bättre i olika situationer är verktygen som ger rörelse till hjälp för både friska och personer med olika sjukdomar. Ryggsmärta eller nacksmärta, sedan med sadelstolen Humantool får du en upprätt position på ryggen och en helande rörelse.


Pilates, Yoga, Mindfulness

Humantool sadel för att få dina dagliga behov enligt dina intressen. Var det Pilates, Yoga och Mindfulness.

Pilates-Fans strävar efter det samma som vi på Humantool – den naturliga och rätta användningen av kroppen. Stärkande av djupa musklar och bäckenet är mycket viktigt för välmåandet av hela kroppen. Hittar man en neutral position, lossnar spänningen med en gång och djup och avslappnande andning kan läras.
 
Humantool sadelstolen kan även används bra vid Pilates – på sadeln blir pilatesrörelserna lättare och känns angenäma. Det är roligt varje gång man får träffa Yoga- och Pilates-anhängare på olika arrangemang eftersom vårt stora, delade intresse ligger i den geniala uppbyggnaden av den mänskliga kroppen med sina attraktiva funktioner och endast få människor vet mycket om det. Vanligtvis upptäcker anhängarna av området de djupa musklarna direkt vid det första tillfället de sätter sig på Humantool sadelstolen, medan vi andra måste upptäcka dessa sovande musklar allteftersom. Tas dessa musklar i anspråk, så blir de starkare med tiden. Ju mer regelbundet och ju oftare du använder Humantool sadelstolen, desto fortare når du resultat. Många ryggproblem lindras genom användningen av sadeln. Även bara ett fåtal Pilates-fans har ryggproblem – deras muskler stödjer en eventuell svag ryggrad.

Ryggsmärta, nacksmärta, hälsa på arbetet

I många health -motionsformen fäster man uppmärksamheten speciellt på förebyggande och behandling av ryggsmärta. Ryggsmärta är de vanligaste av våra hälsoproblem. Axel- och halsregion besvären beror av att man sitter fel.

Med rörelse är ryggen i en liten pumpande rörelse, vilket stimulerar blodcirkulationen i ryggen. Många av oss sitter på en stol hela arbetsdagen. I en statisk sittställning får ryggen inte rörelsen som den behöver. 

Nu har man hittat på en genialisk lösning till problemet: Humantool är som en sadelstol vars klotformade konstruktion ger ryggen den viktiga rörelsen den behöver och övar upp våra bålmuskler. Och det bästa är att vi inte behöver göra något annat än sitta. Sitsen är formgiven så att vår rygg automatiskt får den övning som den behöver. 

Humantool sadelstol ställer automatiskt vår rygg i en bra upprätt ställning och lär oss också en neutral ställning för nedre ryggen, vilket är speciellt viktigt för dem som lider av ryggbesvär. Att sitta på sitsen motsvarar bra många ryggövningarna och det har planerats speciellt för att stimulera blod- och lymfcirkulationen i ryggen. Med hjälp av sadel kan vi träna ryggen alltid när vi sitter. Hälsovård människor rekommenderar den här fint uppfinningen! 

Forskningsresultat

Research Resultat: Sittande balansering minska risken för hälsoproblem!

Ridning

Med sadelstol kan ridare träna viktiga musklerna också under dagen. Ridning till din vardag.