Hur man beställer

Villkor

När du gör en beställning hos Humantool godkänner du följande villkor:

Gör ett köp

Humantool strävar efter att leverera varor av högsta kvalitet. Vi gör allt för att endast visa artiklar som finns i lager eller som kan skickas till dig snabbt eller direkt från vår egen fabrik. Ibland kanske vi inte kan uppfylla våra vanliga leveranstider på grund av att vissa artiklar inte är tillgängliga, i vilket fall vi kommer att ge dig råd omedelbart. Om detta inträffar kommer du att ges möjlighet att 1) ​​beställa ett alternativ, 2) få produkterna skickade så snart de blir tillgängliga eller 3) att avbryta beställningen. Alla angivna priser är i EURO (€) och inkluderar moms på 24%.

Beställningar accepteras enligt Humantools eget gottfinnande och förutsätter att ditt kredit- eller kontokort är auktoriserat för transaktionen. Alla transaktioner genomförs via en säker webbserver. Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande inom 24 timmar efter att din beställning gjorts. Detta inkluderar ditt beställningsnummer, våra kontaktuppgifter, en fullständig lista över de produkter du har beställt och alla kostnader.

Betalningsmetoder

Du kan betala med följande betalningsmetoder:

    HUMANTOOL-faktura (endast för företag inom EU-området om momsnumret informeras till oss)
    CHECKOUT (betalning med kreditkort)
    KLARNA (betalning med kreditkort)
    PAYPAL (betalning med kreditkort eller via PayPal-konto)

HUMANTOOL faktura Kassa Klarna Paypal Betalningsmetoder

Frakt och hantering

Vi levererar över hela världen. I EU-området finns det ingen extra kostnad för sändningen och utanför EU är fraktkostnaden 25 €. När du anger din adress och uppdaterar din beställning ser du automatiskt den totala kostnaden med fraktkostnad. Utanför EU inkluderar priserna inte skatter eller tullar som du måste betala separat när leveransen anländer.

Klagomålsförfarande

Alla våra produkter har två års garanti för produktions- eller materiella fel. Vi strävar efter att svara på alla klagomål inom tre arbetsdagar. Vänligen maila info@humantool.fi. Om vi ​​av någon anledning inte kan lösa ditt klagomål omedelbart kommer vi att ge dig råd om hur lång tid vi förväntar oss att det tar och hålla dig fullständigt informerad under hela processen.

Återbetalningspolicy

Vi vill att du ska vara 100% nöjd med din beställning. Så om du av någon anledning är missnöjd med dina varor, kan du returnera en vara i sitt ursprungliga skick, inom 14 dagar efter mottagandet för ersättning eller full återbetalning. Returfraktkostnaden hanteras av dig. Du har också rätt att annullera din beställning inom 14 arbetsdagar utan att ange skäl och returnera varorna till Humantool för full återbetalning, returfraktkostnaden täcks av Humantool. Eventuella återbetalningar kommer att göras inom 30 dagar efter avbokningen. Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte.

Integritetspolicy

Humantool åtar sig att skydda din integritet. Du kan se vår integritetspolicy på Sekretesspolicy.